SUP Race Hungary SE

Az egyesület 2020 februárjában öltött hivatalos formát. Ügyvezető Igazgatója Nagy Szabolcs ,Szakosztályvezetője Rasztotzky Eszter. Dunakeszin a Kajak Club területén található meg és itt is zajlanak a műhelymunkák. 

Forrás: SUP Race Hungary SE/facebook

Alapvetően versenyzők edzésével és felkészítésével foglalkoznak, de Nagy Szabolcs már 2018 óta szervez hivatalos SUP versenyeket. Tavasztól – őszig heti több napon, rendszeresen vannak az edzések a versenyzők részére. Valamint várnak és segítenek minden olyan SUP sportot kedvelőt aki először ismerkedik a sportággal és itt akarja megtanulni az alapokat.
Eszter és Szabolcs személye garancia a hiteles oktatásra, hiszen mindketten komoly versenyzői múlttal rendelkeznek. Eszter Világbajnok kajakozóként vesz részt az egyesület életében. 2019 és 2020-ban SUP-ban lett Országos Bajnok .

SUP technikai oktatás Dunakeszin - SUPlife.hu
Forrás: SUP Race Hungary SE/facebook

Szabolcs kenus múlttal és 9x es országos Bajnoki címmel rendelkezik.
2018 és 2019- ben nyert csapatban a Red SUP Dragon Világbajnokságon. 2019-ben SUP Országos Bajnok volt. Az SRH SE és versenyzői már az első évben 4 Országos Bajnoki címet szereztek meg ami kitűnően tükrözi a hatékony munkát . 

Forrás: SUP Race Hungary SE/facebook

2021-től is várnak minden kicsit és nagyot aki szeretne komolyabban foglalkozni a SUP-pal, szeretne versenyezni, vagy szeretné megtanulni az alapokat. Itt a fejlődés garantált.

Forrás: SUP Race Hungary SE/facebook

Elérhetőség telefonon Eszter: 06703133507, Szabolcs: 06703133509. Facebookon, Instagramon a SUP Race Hungary SE oldalon. Személyesen: Dunakeszi Liget u. 1 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük