SUP The Lifestyle

Sziasztok…
Jártó Bernadett vagyok a SUP the Lifestyle csapat megálmodója   és frontembere. Mindig közel állt hozzám a természet, víz és sport. Fiatal koromban Tatabányán a helyi sportegyesületnél úsztam és   versenyeztem 4 évet.  
Miután az úszást abbahagytam a víz szeretete örökre megmaradt.   Én 2014 nyarán álltam először SUP deszkán….. Azonnal megszerettem a SUP – ozás szépségét és a hozzá tartózó   életérzést.  Már akkor éreztem, tudtam, hogy a SUP megfogj határozni az életemet és   így   is lett. 
 2017 novemberében  eljött az önmegvalósító gondolat és minden szépségét   és   buktatóját vállalva  elkezdtem túrákat, különböző SUP eseményeket   szervezni.   Ekkor még nem egyedül valósítottam meg a céljaimat, sőt az első   csapatom után egy másik csapatban is  próbáltam bontogatni még   nagyobbra a szárnyaimat.  


Az évek alatt megszerzett tudásom és tapasztalatom mellett  szakmailag is vágytam a fejlődésre.  Így 2019. februárjában  jelentkeztem is egy vízitúra vezető képzésre.   4 hónap elteltével, halleluja….  képzett túravezetővé lettem.

  Majd nyáron úgy gondoltam, hogy szeretnék egy olyan csapatot létrehozni és felépíteni ami 100%ba én vagyok. Engem és az én   életszemléletemet képviseli. Így hoztam létre ezt a kis csapatot..  Úgy gondolom most vagyok igazán a megfelelő vizek. A SUP the Lifestyle  igazán én vagyok.
  Mit is szeretnék igazán?  Nektek is megmutatni a SUP – ozás szépségét, igazán különleges   természetközelségét, szeretetét és ezt a fajta életérzést ami ezzel jár.  Legyen ez evezés sportosabb változata vagy túrázás illetve láblógatós lazulás.
 MOTTÓNK : ENGEDD el a napi STRESSZT , gyere TÖLTŐDJ és   LAZÍTS a VÍZEN!

forrás: supthelifestyle.com

Milyen eseményeket találsz nálunk?

-naplementés túrák 
-fél- és egész napos túrák 
-külföldi sup élmények 
-csapatépitős evezés és programok
-sup oktatás -privát baráti túrák 
-sup yoga 
-leány és  legénybúcsús evezések 
-különböző sup események 

Elérhetőségünk :

Tel : +36204378733 Jártó Bernadett 

Email : supthelifestyle@gamil.com

supthelifestyle.com

Várlak szeretettel!
Addig is jó evezést:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük