A SNEAKNRUN személyében egy újabb támogató állt a rendezvényeink mögé!

Szeretnél nyerni egy Converse ajándékot? Ehhez most nem kell az élmezőnyben végezned! Gyere el és máris részese lehetsz a sorsolásnak!

Kedves túrázók és versenyzők! Újabb jó hírünk van. A 4 állomásos teljesítménytúra sorozathoz újabb szponzor csatlakozott.!
Azért ,hogy tényleg a részvétel legyen a fontos egy különleges szabályrendszert hoztunk létre. Az eseményeken minden induló sorsoláson vesz részt. Minden teljesítménytúra végén 10 db Converse ajándékot sorsolunk ki!
A 4 külön kategóriában a nyertesek 4 ,a második 3 , a harmadik 2 és a többi helyezett 1 sorsjeggyel kerülnek be a sorsolásba. Továbbá aki a 4 eseményből 3 eseményen ( itt a 100 km kötelező ) részt vesz, az megnyerheti a 2x 100000 Ft érő külön ajándékot!

Sneak'n'Run

A sneaknrun.hu-ról….

A modern stílusú, lendületes webáruház mögött álló fiatalos csapatunk minden nap töretlen lelkesedéssel dolgozik azon, hogy elhozza Neked a legdivatosabb utcai cipőket, és a forradalmian új, innovatív technológiákkal készült futó-és kosárcipőket.

A Sneak’n’Run minden, ami nélkülözhetetlen, ha a maximális kényelemről, és a legújabb trendekről van szó. Futócipőinkben a legvadabb ösvényeket is magabiztosan meghódíthatod, és a leghosszabb kilométereket is könnyedén magad mögött hagyhatod! Utcai kollekciónkban az új szezon minden lépését élvezni fogod! Stílusos ruházati termékpalettánk még magabiztosabbá tesz, egyedi kiegészítőinkkel pedig pillanatok alatt feldobhatod szettjeidet!

Imádjuk a sneakereket, izgatottan kutatunk a legújabb technológiai sportinnovációk után, és az aktív pillanatok életünk meghatározó részeivé váltak. Az Amerika ikonjaként számon tartott Converse, és a világ egyik vezető amerikai futó-, és lifestyle cipő márka, a Saucony legújabb, prémium termékeit is megtalálod webshopunkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük