Rólunk

SUP The Lifestyle

supmagazin.hu Hozzászólás most!Szerkesztés

Sziasztok…
Jártó Bernadett vagyok a SUP the Lifestyle csapat megálmodója   és frontembere. Mindig közel állt hozzám a természet, víz és sport. Fiatal koromban Tatabányán a helyi sportegyesületnél úsztam és   versenyeztem 4 évet.  
Miután az úszást abbahagytam a víz szeretete örökre megmaradt.   Én 2014 nyarán álltam először SUP deszkán….. Azonnal megszerettem a SUP – ozás szépségét és a hozzá tartózó   életérzést.  Már akkor éreztem, tudtam, hogy a SUP megfogja határozni az életemet és   így   is lett. 
 2017 novemberében  eljött az önmegvalósító gondolat és minden szépségét   és   buktatóját vállalva  elkezdtem túrákat, különböző SUP eseményeket   szervezni.   Ekkor még nem egyedül valósítottam meg a céljaimat, sőt az első   csapatom után egy másik csapatban is  próbáltam bontogatni még   nagyobbra a szárnyaimat.  


Az évek alatt megszerzett tudásom és tapasztalatom mellett  szakmailag is vágytam a fejlődésre.  Így 2019. februárjában  jelentkeztem is egy vízitúra vezető képzésre.   4 hónap elteltével, halleluja….  képzett túravezetővé lettem.

  Majd nyáron úgy gondoltam, hogy szeretnék egy olyan csapatot létrehozni és felépíteni ami 100%ba én vagyok. Engem és az én   életszemléletemet képviseli. Így hoztam létre ezt a kis csapatot..  Úgy gondolom most vagyok igazán a megfelelő vizek. A SUP the Lifestyle  igazán én vagyok.
  Mit is szeretnék igazán?  Nektek is megmutatni a SUP – ozás szépségét, igazán különleges   természetközelségét, szeretetét és ezt a fajta életérzést ami ezzel jár.  Legyen ez evezés sportosabb változata vagy túrázás illetve láblógatós lazulás.
 MOTTÓNK : ENGEDD el a napi STRESSZT , gyere TÖLTŐDJ és   LAZÍTS a VÍZEN!

forrás: supthelifestyle.com

Milyen eseményeket találsz nálunk?

-naplementés túrák 
-fél- és egész napos túrák 
-külföldi sup élmények 
-csapatépitős evezés és programok
-sup oktatás -privát baráti túrák 
-sup yoga 
-leány és  legénybúcsús evezések 
-különböző sup események 

Elérhetőségünk :

Tel : +36204378733 Jártó Bernadett 

Email : supthelifestyle@gamil.com

supthelifestyle.com

Várlak szeretettel!
Addig is jó evezést:)

SUP Race Hungary SE

Az egyesület 2020 februárjában öltött hivatalos formát. Ügyvezető Igazgatója Nagy Szabolcs ,Szakosztályvezetője Rasztotzky Eszter. Dunakeszin a Kajak Club területén található meg és itt is zajlanak a műhelymunkák. 

Alapvetően versenyzők edzésével és felkészítésével foglalkoznak, de Nagy Szabolcs már 2018 óta szervez hivatalos SUP versenyeket. Tavasztól – őszig heti több napon, rendszeresen vannak az edzések a versenyzők részére. Valamint várnak és segítenek minden olyan SUP sportot kedvelőt aki először ismerkedik a sportággal és itt akarja megtanulni az alapokat.
Eszter és Szabolcs személye garancia a hiteles oktatásra, hiszen mindketten komoly versenyzői múlttal rendelkeznek. Eszter Világbajnok kajakozóként vesz részt az egyesület életében. 2019 és 2020-ban SUP-ban lett Országos Bajnok .

SUP technikai oktatás Dunakeszin - SUPlife.hu
Forrás: SUP Race Hungary SE/facebook

Szabolcs kenus múlttal és 9x es országos Bajnoki címmel rendelkezik.
2018 és 2019- ben nyert csapatban a Red SUP Dragon Világbajnokságon. 2019-ben SUP Országos Bajnok volt. Az SRH SE és versenyzői már az első évben 4 Országos Bajnoki címet szereztek meg ami kitűnően tükrözi a hatékony munkát . 

2021-től is várnak minden kicsit és nagyot aki szeretne komolyabban foglalkozni a SUP-pal, szeretne versenyezni, vagy szeretné megtanulni az alapokat. Itt a fejlődés garantált.

Elérhetőség telefonon Eszter: 06703133507, Szabolcs: 06703133509. Facebookon, Instagramon a SUP Race Hungary SE oldalon. Személyesen: Dunakeszi Liget u. 1 

Elég kemény vagy hozzá?